Пуст думки

Александра Галушка
Пронизують тебе наскрізь
пусті слова, що повторюються
і переслідують тебе скрізь
образи, що не відтворюються.

Голосом гіпнотичним,
спокійним і монотонним,
Вже якимось звичним,
нажаль, безсенсовним

Ідуть вони за тобою,
шляхами досить різними,
залишаючи за собою,-
Сміття купами грізними