Летить кленовий лист...

Петр Коваль
А на претензії ні в кого жодних прав.
Хтось зобов’язання якісь у чомусь брав?
Кленовий лист летить по волі вітру
На фоні різнобарвної палітри,
Він також втратив все, що тільки мав.
Знімає жовтень золотисту митру.
Смичок і скрипка, ноти на пюпітрі,
Немає того, хто на скрипці грав.