Ман рн сть французських ж нок

Светлана Шибашова
Манірність французських жінок
в інтризі, де "так" це "ні",
багата уява з книжок,
спокусою сповнені дні.

Вона як примара, фантом,
у помилці шик переваг,
усе шкереберть, лиш фасон -
життя, що у стилі ваг.

28.07.2014.