Так реал в йни

Светлана Шибашова
Такі реалії війни:
В канаві трупи вздовж дороги,
Убиті діти, двадцять три...
Знов жертви...Їх злічить не в змозі.

Донецьк, Луганськ без майбуття,
Донецьк, Луганськ весь час в облозі
І хоч налагодить життя,
Воно без спокою, в тривозі.

Тривога - певно біль війни,
Неоголошена й жорстока,
Війна й у стані тишини
Мерзотна, підла й однобока.

24.09.2014.