ти прийдеш

Тонисмитт
ты вернешся теплым липневим днем
прийдешь тихо, трохи зусталий
під жарким літнім дощем
прийдеш один й трохи п'яний

ти прийдеш тоді не на мить
ты прийдеш назавжди я знаю
це станеться мабуть колись
адже я досі тебе відчуваю