Свiт змiнився

Любов Ведута
СВІТ ЗМІНИВСЯ

Я не можу змінити світ.
Припинила його міняти.
Як щасливо муркоче кіт!
Мов зайшов до нової хати...

Я змінила одну себе.
Замінила журбу і тугу,
Не вигадувала тебе,
Не здогадувалась про другу.

Випадково себе знайшла,
Хоч не думала, що губила.
І душа зацвіла. Цвіла
Квітом яблунь рожево-білим.

Заясніла моя весна,
Заспівала душа, мов пташка.
Світ побачив, що я нова,
І змінився. Йому не важко!