Коханiй

Татьяна Ахинько
     Нема сьогодні болю на душі,
     Бо поруч ти - моя єдина і жаданна.
     Присвячую тобі нові вірші -
     Народжує їх зустріч і моє кохання.

     З очей твоїх зціловую росу,
     Збираю у долоні промені з волосся,
     Лелію ніжністю твою красу
     І зізнаюсь тобі птпшиним стоголоссям.