Ой куме, куме, добра горiлка

Надежда Крайнюк
(Украiнська народна пiсня)

Ой, куме, куме, добра горілка.
Вип’ємо, куме ще й з понеділка.

Продамо, куме, ми снопів сорок,
Вип’ємо, куме, ще й у вівторок.

Продамо, куме, усю череду,
Вип’ємо, куме ще й у середу.

Ой, куме, куме, завтра четвер,
Вип’ємо, куме, так, як тепер.

Продамо, куме, рябу телицю,
Вип’ємо, куме ще й у п’ятницю.

Бросимо, куме, усю роботу,
Вип’ємо, куме ще й у суботу.

Ой, куме, куме, завтра неділя,
Підемо, куме, ми на весілля.

Від понеділка, до понеділка,
Вип’ємо, куме, добра горілка.

05.10. 2014р

Песню можно послушать, набрав её название в Гугле.
Лучше звучит песня, на мой взгляд, в исполнении
группы "Дармограй"