Чарадан чирагъ

Мадина Рамазанова
Накъвар физва зи са-сад гьуьлуьз
Масадаз зун тухузва гъуьлуьз
Шад югъни  аквадач зи вилиз
Къакъатайла чун чан к!ани яр

Муьгьубатдин ц/ай кьуна къене
К!аниди вун зи ама хьи рик/е
Масадаз къе кьисмет хьайи яр
Кими жедан бес зи вилин накъвар