Мериэнн

Татьяна Аваш
Мериэнн ещё  в школе училась
И высокой моралью гордилась.
Звал поклонник, не старый,
На вино и омары
И, подумав, она согласилась.

                Английский вариант.

                A beautiful lady from Kent
                Knew very well what it meant:
                To be asked out to dine
                On lobster and wine.
                She knew what it meant, but she went.