Потрiбен дiалог, а не стрiльба

Петр Коваль
Теплинь, безвітря, золотава осінь…
Кому не йметься? Накормили досить
Кістляву смерть, їй хочеться спочити.
Катюзі дайте спокій. Гірші неї?
Пришпорили? Під хвіст попала шлея?
А кажуть, що одного батька діти
І його заповіді мали б чтити,
Хоча б найголовнішу ту - «не вбий».
Глухі, а до глухих і він глухий.