Selfish

Мару05
What's wrong with you?
What  happened between us?
I can't hear you anymore
You shut from me

i need more time
i need all memories
what's wrong with me?
i can't let  her go

All what I need
All I wanted
See you next to me
Feel myself right

Speak  every night
see all stars
In sky
And stronger hold your hand.

/Чаще всего именно этот стих я пою, как песню, поэтому я не совсем уверена,что это стих, но все же, стих это или песня - не важно, главное - эти слова очень много значат для меня./