Загадка - дед на укр яз

Валентина Черняева
Він для мого батька - тато,
Років він прожив багато,
Має чуба з сивиною,
Бавиться разом зі мною,
Йду за ним в похід слід в слід.
Хто для мене є він? ... (дід)