Вiйна

Ноябрь 29
Війна.
Бездушні люди нищать геть усе.
У їх очах зіяє порожнеча.
Коли криваві води Дніпр в собі несе,
а землі скутує пекельна ворожнеча.
Війна.
Маленькі діти ждуть батьків назад,
і сліз потоки заливають горе...
німотна тишина,хрести й базальт,
і тіл бездИханних все більше море.
Війна.
Навіщо ж забираєш ти людей.
Навіщо тягнеш ти болючії страждання.
Навіщо нищиш?За яку ідею?
Навіщо гинуть безневинні-ось питання.

Криваві ріки і пусті оселі...
І наші землі,що сльозами вмиті
Світанки,що колись були веселі,
тепер в жалобі,сірі й дощовиті.

Благаю я,війна спинися!
заради матерів cпинись,благаю!
Увесь народ,благаю я-БОРИСЯ,
щоби жила земля,яку безмеж кохаю.