НакоIти дурниць...

Анатолий Павленко
Накоїти  дурниць  я  встиг  немало,
Бо  з  нею  неохайним  був,  бувало,
В  її  адресу  ще  й  кидав  образи –
Вона  ж  не  дорікла  за  те  ні  разу.

Їй  зраджував -  вона  мене  жаліла
І  від  годин  лихих  спасти  воліла…
Була  то,  не  інакше,  Божа  воля,
Такою  щоб  мені  дісталась  Доля.

---