Клюнула в серце

Ицхак Скородинский
Клюнула в серце
 
Кохання твоє…
Се ворона,
горласта, пронирлива птиця,
що на перемішці законній,
кружляє над нами…
 
Блудниця.
 
А то, як рвоне у    підхмар'я. 
Здається що - все, відлетіла. 
Й життя, як потерта ганчірка –  рече.
З нескінченним приспівом. 
Сміюся. 
- Її би у клітку? 
Та ти, ізігнувшись змією,
а після зметнувшись  у відчаї.   
- Вона б, тобі каркала ніччю,
вона б, тобі зиркнула в очі,
вона б тебе клюнула. 
В серце.