Сенс!

Тимур Яровский
У цьому є сенс,
Коли так довго не спиш,
Ніби цей процес взагалі не потрібен;
У веселі дні навіть не думаєш
Про можливу гибель;
Бути щасливим хочеться всього лиш.

Мої бажання так і не виконані,
Амбіції все жеруть зсередини;
Так і живу з цими усіми
Потенціальними вічними
Кроками уперед моїми.

Думок у голові якось мало,
Щастя по виході залишає
Порожнечу;
А на дворі вже майже ранок
І Я вже не лечу.

Якщо зміню діапазон,
В першу чергу треба пізнавати сон,
Кажуть, це так солодко;
Як пощастить, пізнаю наново любов;
Взагалі, життя вивчають з молоду.
Сподіваюсь, ще не запізнився...

10.09.14