Один лиш раз i тiльки тут

Петр Коваль
Зелену ще траву встилає жовте листя,
А небо млисте сіється дощем.

Не вірте в те, що всі ми є лише туристи.
Єдиний раз і тільки тут живем.
Немає і не може бути раю,
Сволоту в пеклі також не скарають,
Їй гнити в тій же, що і нам, землі.
Карать потрібно вчасно – при житті.
Чому живем в пройдисвітів багні?
Їх треба вчасно чистити начИсто.

Нове щось буде шелестіти листя
Для мене спершу, потім не мені.