Каюсь, сука, каюсь

Тимур Яровский
Поки не помер усередині себе,
Намагайся вижити;
Тримайся за кожну мить щасливу,
Або копай собі могилу;

Іди нахуй від усіх тих,
Хто коли йде нахуй, йде до тебе;
Досить руйнувати кордони!
Живи не на повну, а на півтону;

Кінець канікул з відпочинком
За кордоном свідомості
Вже близько,
Сподіваюсь...
Каюсь, сука, каюсь.

04.09.14