Парадокс

Людмила Воронова Супрун
на беларусском языке


Кожны думае пра сябе,
Вінаваціць ва ўсім другога,
Калі штосьці не так стае,
Успамінае і просіць Бога.
І не думае, што ён сам,
У адным твары - і Бог,і чэрці,
Як атрута, так і бальзам -
Усё ўзважыцца пасля смерці.

…бо жыве, каб затым памерці…

Фото интернет.