Швидкоплинно...

Наталия Высочинская
Швидкоплинні дні і ночі,
пам'яті ріка...
Закінчились сни дівочі-
вже малюк гука.
Через броди по камінню
просто босоніж,
Час збігає так невпинно...
Мить мені залиш!
Наче бабки легковажні,
хвильки метушать
Щохвилини, щосекунди-
плескають, спішать.
Крізь прозорі води бачу
камінці надій.
Розвиднілись на долоні
сотні милих мрій.
Швидкоплинність, мимоволі підхопи човна
Повз пороги, через броди,
річки, що без дна!..