Серед жита

Павел Черкасский
Завiв розмову я ,з людиною,про добре
про те ,чим вона мрiяла в лiтах
i очi в неї
 спалахнули наче маки
червонi маки, серед поля у житах

червонi маки,серед поля...
вiдчув в них потяг я до сонця
подих   волi...

Такої волi,дай нам Боже
в серця нашi,у мрiях ми
щасливi,як нiхто

та й соловейко у гаю
зi мною згоден
в цю нiч i я чув
його пiсеньку живу!


      лiто 2003р.