Гаф ганач яр

Мадина Рамазанова
Ацукьна зун фикириз жуваз
Шиирдикай дарман кьуна заз
Гьикьван багъишай за ваз
Зи к!анивилиз вуна гаф ганач яр

Лиф хьиз акъатна вун гъиляй
Ивидин сел физва къе рик/яй
Т!алдин накъвар аватиз виляй
Зи гафариз на къимет ганач яр

Ракъиникай заз хьана марфар
Шехьиз къе акъатзава йикъар
Чир жезмач заз я кьуьд я гатфар
Зи мугьуббатдиз гаф ганач яр