Пострiл

Мышко Бескровный
Мені подобається запах твоїх снів,
Твоя незрозуміла мовчазна натура!
Я знову,як пташинка відлетів,
У небеса прикрас,узявши арматуру!
Мені подобається смак твоїх думок,
Я розумів тебе з півслова,
Але тепер твій кожний крок,
То Постріл у вісок і Післямова!
Курок!
На нього натискати хочу,
Коли я чую,як ти щось белькочеш.
Знову!
Постріл!
Бах!
І мізки!По стіні За спИною стікають
Низько.
До Підлоги!
Кров і слизько!
Витирайте ноги,коли виходите з моєї Голови,
Із м"ясом,гноєм,тарганами заодно!
Гівно!..
Думки!
Давно...
Чому не вибрати тобі когось іще,
Якусь гидотную і злу людину?
Курва ж,ти за теє є,Життє.
Що убиваєш,ще одну свою дитину!

Та все ж,життя
Люблю я запах снів твоїх,
І смак думок мені ще й досі довподоби,
Те як вбираєш суть проблем моїх,
Але ж НАЗОВСІМ ЇХ НЕ ЗАБИРАЄШ!
Тобі лиш познущатися над кимось дай,
Ти просто як садист безрукий!
І покарання.
Найсмачніше!
Обираєш.
Сука!

20.09.14р