Хай буде мир

Морозовлит
 Зовсім поряд, на сусідній вулиці зараз іде бій. Стріляють міномети, тарахтять автомати. Працює артилерія.  А я - хочу мира і пишу цього вірша.

Гуркоче "Град", а я - складаю вірші,
Що розгоняють морок і пітьму.
Я знаю те, що далі буде гірше,
Але, чому?
Летить снаряд,  не знає перепони,
Десь поряд вибух - труситься земля,
Під час війни закони-не закони -
Це знаю я.
Триває  бій, стріляють міномети,
Летять шибки з зачинених квартир.
А хочеться, аби на всій планеті
Завжди був мир.

17. 09.2014 р.  17-00. м. Дебальцеве.