***

Алиса Небесная
А ти мрієш?

Ти задумувався про те, що буде потім – колись?
Ти мріяв про своє майбутнє…?

А я мрію…

Я закриваю очі і кожен раз так ясно бачу, як світить яскраво сонце. Жовтогарячі дерева шепочуть свої осінні пісні тобі тихесенько на вухо, а ти йдеш по вулиці, тримаючи в руках маленьку долоньку Щастя.

Твоє Щастя так ясно і чітко посміхається всьому – чи то маленькій пташці, чи то якомусь суворому дядьку, який тут же розтає від цього маленького комка «Мрії»…

Йдучи по вулиці, тобі стає зрозуміло, що ти найщасливіша людина в світі. Адже ця маленька долонька тримає саме тебе!
Іноді, ховаючись за твої ноги від страху через побаченого метелика,наша «Мрія» швидко оговтується, і біжить назустріч незвіданому крилатому створінню… І ти розумієш, що все про що ти мріяв колись, тут. І більшого непотрібно…

А ти мрієш? Скажи мені, мрієш?

Бо я мрію…