Песня о любви

Князев Дмитрий
Я бачив день в твоїх очах
І почав розумітись в деяких речах
Не можна жити на самоті
Чимало райдуг у житті
Складне життя і наче мов
Заграла пісня про любов
Лунає пісня про любов

Приспів:
Очі ясні,а в душі ідуть рясні дощі
Дощі в моїй душі
Досить вже розмов,давай зустрінемося знов
Ти тільки напиши

Минає час і квітне глід
Навколо грає дивосвіт
І твої щирі почуття
Додали сенсу у життя
Складне життя і наче мов
Заграла пісня про любов
Лунає пісня про любов

Очі ясні,ти як квітка троянди навесні
З'являєшся у сні
Досить вже розмов,давай зустрінемося знов
Ти тільки напиши
                12.09.14