***

Тимофей Шостакович
Пляма.Око.Сліпота.
Рана.Гній.Гонгрена.
Чарка.Тіло.Гіркота.
Біль.Душа.Сирена.

Серце.Біль.Цемент.Стіна.
Піт.Сльоза.Самотність.
Ніж.Афект.Конверт.Рука.
Бог.Слова.Порочність.

Крик.Мольба.Прохання.Рик.
Страх.Карання.Каяття.
Крик.Мольба.Прохання.Гріх.
Страх.Карання.Забуття.