Мостимо ми мостик

Лариса Лорнет
Мостимо ми мостик
Ляльки у турботі, -
Зранку у роботі:
Печиво до чаю
Печуть за звичаєм.
Ми ж до них із тортиком
Завітали з котиком.
Коту з чаєм не ловко
Кіт замовив молоко,
Вихлебтав і облизнувсь,
Витер вуса й посміхнувсь;
Щиро нявкнув: «Дякую!»
І заснув, з подякою.