ЛитОпис Козацький це наш Борисфен

Юрий Сафроненко
З словянських, славетних та сивих давен
Вирує могутній, як час, Борисфен!
Впадає до серця своїх козаків,
На хвилях несе нам український спів.

Дніпро - прадавній Борисфен, ти кров козацькій волі!
Як сон із чайок та знамен - колиска нашій долі!

Степами, як вітер, гуляє розбрат
Козак козаку вже не кум та не брат.
Забуті закони, сусід мій – шаман.
А наш президент – це не наш отаман.

Дніпро - прадавній Борисфен, ти кров козацькій волі!
Батьківських чайок та знамен - литОпис нашій долі!

Егей, схаменіться! Козача братва!
Журбу вже на шаблі міняти пора.
Згадай заповіти від наших батьків
Ледачих у світі нема козаків!

Дніпро - прадавній Борисфен, ти кров козацькій волі!
Даруй нам чайок та знамен – ти сила нашій долі!

10.09.2014=GoldKing-GrafBorisfen=