Cледы...

Алла Зенько
Красимир Георгиев: СТЪПКИ
http://www.stihi.ru/2011/05/16/7664

Ще ни забравят.
Ще бъдат забравени тези,
които са ни забравили.
Ще бъдат забравени и тези,
които са забравили тези,
които са ни забравили.
Ние сме стъпки в морския пясък,
които морето ще заличи.

Следы...
Забудем мы и мы забыты будем!
И тех забудут тоже, что забыли нас...
Мы в этой жизни оставляем след,
который словно на морском песке,
в один момент исчезнет...
от волны шальной:
и смоет нас...
невидимой рукой!

Алла Зенько
8.08.2014

Фото из интернета