Як люблю я зранку з тобою прокидатись

Алиса Филиппенко
Як люблю я зранку
з тобой прокидатись,
в мареві світанку
палко цілуватись.

Промінь сонця лагідний
ковзне по обличчю.
Дивитися жадібно
моє серце кличе.

Гладити волосся,
обіймати ніжно,
щоб все відбулося,
як мріяли грішно.

Посмішкою дивною
ти мене зустрінеш.
- Милий, мій, єдиний, -
словами зігрієш.

Рукою торкнешся
моєї  долоні.
- Будеш, - засмієшся, -
у мене в полоні.

- Я не відмовляюсь,
люба моя, рідна,
до тебе схиляюсь
цілком добровільно.

Нехай щастя наше
не мине з роками.
І всі миті кращі
залишаться з нами.