Настав вже час!

Надежда Рубинская
Почуйте, браття! Закликають дзвони.
Навала сіє горе, смерть та жах.
Гуртуйтеся у лави оборони!
Об'єднуйтесь у селах та містах!

Бо тільки разом ми велика сила,
Яка тварюк-загарбників здола.
Ножа встромили в спину, ріжуть крила.
Вставайте, люди, проти цього зла!

На захист неба мирного, за волю,
За гідну днину кожного із нас,
За нашу Україну, її долю
Піднятися настав вже час!

              07.09.2014