Я подаю тобi вiтання...

Геннадий Сивак
Я  подаю тобі вітання,
Й  душею відчуваю,
Тебе, моє кохання,
В  думках своїх вчуваю.
Освідченням  від серця,
Мов  у полоні слів,
Думкам бракує перця,
Є  щирість  почуттів.
Нас  осінь золотом  вітає,
Та стеле ковдру вітерець,
Душа  красу цю відчуває,
Та з неба світить каганець.
Я  подаю тобі вітання,
Моя краса, моя любов,
Повторюю все знов і знов,
Чуття безкрає - закохання…

Автор  Геннадій  Сівак.
2  вересня  2014 року.