Не вбити вiру у менi

Бондаренко Михаил
Не вбити віру у мені

Тривожний час руйнує стіни,
Будує довгий лабіринт,
Де ми убогі сірі миші,
Один за одним як у клітці,
Бажаємо вирватись на сонце.
Давай назавжди розірвемо,
Кайдани довгі з серцем вільним,
Повстанемо проти зла і смерті.
Кидай мотузку сам на сам,
У темряві долаю відстань,
Хай б'ють у бік ганебні злидні,
Чоло розбите, а в очах застигли сльози,
Ми переможемо усе,
Не вбити віру у мені,
В моєму серці біль і стогін,
А у душі довічний спокій,
Я буду на сторожі волі.