Колись i я пiду з тобою

Бондаренко Михаил
Колись і я піду з тобою

Залишусь вічно молодим,
Щоб через темряву і холод,
Почули слово моє й крик,
Відчули за спиною погляд.

А я ходжу серед мерців,
О смерть розбий годинник швидко!
Пірни назавжди в глибочінь,
Де кров у венах застигає.

Колись і я піду з тобою,
У темряву, де біль і крик,
І через довгий вік,
Тебе зустріну я самотнім.

Не скажеш слова ти мені,
Коли подивишся у очі,
То запалає у душі,
Вогонь пророчий.