Нiчний Париж

Олександр Шевченко
Сяючі грона нічних ліхтарів,
Меркнучі зорі над нами,
Над нами, над містом вгорі,
Мов корабель, що в вечірній порі
Плине попід небесами,
Так місто пливе до зорі.
Місто живе в тихих кафе.

Париж не спить
І ніч, як мить,
Париж не спить,
Життя вирує,
Акордеон звучить, звучить…

Міста душа вечорами живе,
Смажать паризькі каштани,
Їх запах в повітрі пливе,
Міста душа зігріває серця,
І заживляє всі рани
Знайома мелодія ця.
Хвилі років чують той спів.

Місто, як свято, що завжди із нами,
Місто, як свято моє.

13.08.2005

Пісня "НІЧНИЙ ПАРИЖ"
https://www.youtube.com/watch?v=606Vvl_KKCc