Нашi мами

Олександр Шевченко
Слово найперше промовляємо,
Перше слово на оцій землі,
Не кидаймося словами,
Знають тільки наші мами
Ціну перших слів, слова оці:

Наші мами завжди з нами
Йдуть життєвими шляхами,
Нескоримі долею й літами,
Пам’ятаємо ми з вами,
Як співали вечорами
Пісню колискову наші мами.

Ти завжди поруч, моя мамо,
Не страшні ні холод, ні дощі,
Моє сонце, моє небо,
Знову я дивлюся в тебе,
Наче в чисте дзеркало душі.

В світі єдина є людина,
Що розділить радість і біду,
Добре слово і пораду
Я візьму з твоєї правди,
З ними в серці по житті піду.

1.04.2006

Пісня "НАШІ МАМИ"
https://www.youtube.com/watch?v=QFhSmZ5E9tQ