Акварэль -на белорусском языке-

Владимир Луцкер Кирткелэ
          Посвящается друзьям: Любе и Михаилу Веретило



Бывае, што й пазбаўлены блiскучасьцi,
але ж у чыстых колерах,
бы акварэль настрою,
верш рэшткамi прысмакаў 
аздабляе нам наш
штодневы побыт.