Президенте почуй голос з-за грат!

Алексей Малый 2
Почуйте пане Президенте
наш голос,що луна з-за грат.
Ми теж країни громадяни,
нам ворог,що прийшов -не брат!
***
До Вас звертаємось з проханням,
щоб нам держава шанс дала.
Свої спокутувать провини
зробивши добрії діла.
*****
До Збройних Сил візьміть у лави,
щоб Батьківщину захищать.
Ми люди сильні,витривалі,
є й ті,хто встиг повоювать.
***
Немає сили вже дивитись,
як ворог топче рідний край.
Як потерпають мирні люди
від знахабнілих „вовчих”зграй.
*****
Зробіть штрафнії батальони ,
ми всі гототові воювать.
Немає сил,це все терпіти,
державу треба нам спасать.
*****
Почуйте пане Президенте
наш голос
наш голос,що луна з-за грат.
Ми теж країни громадяни,
нам ворог,що прийшов-не брат!

Сделайте пожалуйста максимальный репост!