Ой, Тарасе...

Александр Николаевич Кравцов
Ой, Тарасе, що робиться -
Не спроможен був ти знати -
Депутатам ноччю сниться,
Як би нас не ошукати,

Як би мову "захистити"
Від нахабних москалів,
Нам би краще стало жити,
В решті-решт, в "кінці-кінців".

Ми ж вважаєм, не "рахуєм", -
Досить нас тим годувати!
А ні шлунком, а ні ..єм,
А ні дупой їх не знати!

05.09.2012.