Бруднi геть...

Александр Николаевич Кравцов
Брудні геть руки від моєї мови!
Російська й українська мені мати.
В усіх у негараздах чиясь змова
Слов'янськеє коріння нам зламати!

Але розкОріння не буде, бо єдине!
Та православія ніколи не здолати -
Нам краще стане! Разом! Неодмінно!
Нам легше спільно бескіди долати!

07.06.2009