Якою ти була, в йна?

Светлана Шибашова
Якою ти була,війна?
Переживання неймовірні.
Бійці у "стрічці" і вода...
Усе в хвилинах, все мобільно.

Де швидкість, завжди там життя.
Ось дерево і міномети...
Підбиті крайні, ох, знаття б...
І зняти б запобіжник смерті.

Не панікує командир,
Автоматизм не показовий,
Іде колонна, де ти, мир,
І вантажівки в русі знову.

"Зеленка" і передчуття...
І на "дванадцять" ствол, минулось,
І кожна мить - край майбуття,
Лише б удача посміхнулась.