Чарiвна мiсячна соната

Татьяна Ахинько
 
   Чарівна місячна соната,
   Мабуть, вона у кожного своя,
   Коханням й ніжністю зачата, 
   У пам"яті живе і не вмира.

   У ній жагучі поцілунки
   І дотики таких тремтливих рук,
   Солодкий смак п"янкого трунку,
   Відлуння клятв і вічних запорук.

   Нічна мелодія сонати
   Казково і привабливо звучить,
   І вже не знаєш - в ній сама ти,
   Чи спогади прийшли на мить.