Не вiдпускай

Петр Коваль
Сумую, а за чим, не знаю,
Не спиться, цілий рій думок.
Ті розгораються, а інші догорають.
Яка різниця? Та чекати на дзвінок
Немає сенсу, не подзвониш.
Та й навіщо мені це, а тобі тим більше?
В обіймах ще тримає хронос.
Не відпускай, тримай міцніше,
Не дай втекти від мене майбуттю.
Тону у відчаї, надіюсь, ти не тонеш.
Не лиш тебе, а ще й  життя люблю.