З Днем Незалежностi, краiно

Владислав Кернис Амелин
З Днем Незалежності, країно!
До цього ти, так довго йшла…
Ти наче мати рідна мила…
Багато, так в тобі тепла…

Те все тепло в тобі безмежне…
В тобі душа свій дім знайшла…
В цей День – це свято, вкрай знаменне…
Козацтва вільного земля…

Цього ти свята справді гідна…
Моя країно дорога…
Будь як завжди така ж привітна…
Тобі всі зичимо добра