Вересень

Лариса Лорнет
Прийшов вересень з дощем
Пригостити нас борщем.
Яблучок  приніс відбірних;
Медів запашних та пінних,
Караваї, калачі,
Здобну випічку з печі;
Ще з баштану кавунів,
А зі ставу – коропів.
Від корів – вершки й сметану,
Скатертину вишивану,
Плоди саду  і городу
Працьовитим в нагороду, -
Все, що в полі колосилось,
Серед столу опинилось!
Пригощайтесь на здоров`я!
Вересень в гостях з любов`ю!