Наша Украина

Ростислав Моисеев
Знов стогне Ненька Україна,
Знов заливає її кров,
Знов брат б’є брата, батько – сина,
Та знов до ворогів любов.

Знов бісове панує влада,
У Києві кубло створив,
Ти продана як і Гренада,
Тебе Обама всю купив.

А ви, що звуть себе борцями,
Кого бомбити ви йдете?
Ви стали лише всі вівцями,
Для Сатани що вас веде.

Прокинься люба Україна,
Христос, відкрий їм очі всім,
Вже не єдина ти країна,
Війна прийшла вже в кожен дім.

За Православ’я, за свободу,
За сміх дітей, за долю кращу,
Не смерть бійці несіть народу,
А владу ту женіть ледащу.

Хай стон моєї України,
Заставить душі ваші вити,
Бо ми слов’яни, ми єдині,
І далі нам разом лиш жити.

20.08.2014 р.