***

Инесса Завялова
 Колише нині вітер трави,
  колише теплі спогади,
      колише наші світлі мрії.
 В країні нашій ясній,
  В Україні милій
 навідь  зірки небесні-
      все світле зоряне небо    
    шепоче,молить,
   щоб   мирним було сьогодення, 
    щоб сонце було,
          щоб воно світило
          щасливим жовто-блакитним  сяйвом!
   Щоб єднало нас братерство,
    діди та прадіди славетні
             єднали миротворством!