***

Александра Галушка
Боса іду  холодну кімнату,
Прощаюсь із втрчаеним літом.
Запру я душу в окрему палату
Із мяким несправжнім світлом.

Позачиняю всі вікна і двері,
Наставлю безжальних пасток,
а потім сяду біля теплої батареї
захищаючись від осені і думок.